21 april 2023

Datalek: wat we nu weten 

Een paar weken geleden moesten we vervelend nieuws brengen. Toen bleek namelijk dat ook PME is geraakt door een datalek bij een softwareleverancier. Zijn jouw gegevens betrokken bij dit datalek? Dan heb je inmiddels persoonlijk bericht gekregen van ons. Blijf ook de komende tijd alert op verdachte berichten en telefoontjes. Vertrouw je het niet? Hang op, klik weg en deel geen persoonlijke gegevens. Ga naar onze website voor het laatste nieuws en antwoord op de belangrijkste vragen.

Wat we weten over het datalek

Dekkingsgraad PME is gestegen

Onze dekkingsgraad is in het eerste kwartaal van 2023 licht gestegen. Dat komt doordat de beleggingen voorzichtig de weg naar boven vonden. De dekkingsgraad geeft aan of we genoeg geld in kas hebben om alle pensioenen te betalen. Nu en in de toekomst.

Check hoe we ervoor staan

Opbrengsten en risico’s van beleggen: dit vinden jullie

Hoe kijken onze deelnemers aan tegen de opbrengsten en risico’s van beleggen? En wat verwachten zij van een goed pensioen? Belangrijk om te weten. Want Nederland krijgt nieuwe regels voor pensioen. En daar willen we ons zorgvuldig op voorbereiden. We leggen daarom regelmatig ons oor te luister. Benieuwd naar de resultaten van het laatste onderzoek?

Bekijk de belangrijkste uitkomsten

We staan voor je klaar

Vragen over je pensioen? We helpen je graag. Je bereikt ons elke werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Bel 088 194 70 01, chat met ons of mail naar deelnemer@pmepensioen.nl.

Arrow-prev Arrow-next