20 oktober 2022

Webinar op 15 september

Ons pensioenstelsel gaat veranderen. Tijdens het webinar op 15 september vertelden we wat de plannen zijn en gaven we antwoord op vragen. We legden ook uit dat de regels soepeler zijn geworden voor het verhogen van pensioenen. Daardoor konden we vanaf 1 juli alle pensioenen met 1,29% verhogen. En met werkgever Remco van Ham (Enrichment Technology Company Limited) spraken we over de dienstverlening van PME. U kunt het webinar nu terugkijken.

Bekijk het webinar

Dekkingsgraad PME is gestegen

Het is een moeilijk kwartaal geweest op de beurs. Toch is onze dekkingsgraad in het derde kwartaal van 2022 verder gestegen. De dekkingsgraad geeft aan of we genoeg geld in kas hebben om alle pensioenen te betalen, nu en in de toekomst.

Check hoe we ervoor staan

Risicobereidheidsonderzoek: tip uw werknemers!

Eind november sturen we uw werknemers een e-mail over ons risicobereidheidsonderzoek (RBO). Met dit onderzoek vragen we hoe zij denken over risico’s bij het beleggen van hun pensioengeld. De antwoorden helpen ons bij onze beleggingskeuzes. Een belangrijk onderzoek dus. Medewerkers krijgen de vragenlijst alleen als hun e-mailadres bij ons bekend is. Tip uw werknemers om hun mailadres door te geven én de vragenlijst in te vullen.

Lees meer over het onderzoek

Blijf op de hoogte via LinkedIn

We zijn een fonds met een mening. Een mening die we niet onder stoelen of banken steken. Benieuwd? Volg ons op LinkedIn en doe mee met het gesprek!

Volg ons op LinkedIn

Begin december rekencijfers 2023 bekend

We verwachten dat begin december de rekencijfers voor 2023 bekend zijn. Zoals de hoogte van de franchise, het maximumloon en de premiepercentages. U ontvangt dan een nieuwsbrief met de nieuwe rekencijfers. U vindt ze ook op onze website, met rekenvoorbeelden. Begin volgend jaar informeren we u over de Anw-premies voor 2023.

We staan voor u klaar

Vragen over uw pensioenzaken? Stel ze aan ons! Uw vragen beantwoorden wij direct. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Bel ons op (088) 1947 002, chat met ons of mail naar werkgever@pmepensioen.nl

Onze werkgeversconsulenten helpen u verder

Toin Obbing
Werkgeversconsulent voor de provincies:
Gelderland, Noord-Brabant,Limburg, Utrecht en Zeeland

(06) 43 59 41 01 
toin.obbing@pmepensioenfonds.nl

Maak kennis met Toin

Marcel Dorren
Werkgeversconsulent voor de provincies:
Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland
en Zuid-Holland

(06) 20 54 46 29
marcel.dorren@pmepensioenfonds.nl

Maak kennis met Marcel

Arrow-prev Arrow-next