21 april 2022

Financiële situatie PME weer verbeterd

Hoe staat PME ervoor? Dat kunt u zien aan de dekkingsgraad. De dekkingsgraad geeft aan of wij genoeg geld in kas hebben om alle pensioenen te betalen, nu en in de toekomst. Onze financiële situatie is in het eerste kwartaal van 2022 weer licht verbeterd.

Lees meer over hoe we ervoor staan

Wij verkopen onze Russische beleggingen

Het bestuur van PME veroordeelt de Russische inval in Oekraïne en leeft mee met alle mensen die hierdoor getroffen worden. Wij hebben besloten om onze Russische beleggingen te verkopen zodra dat kan.

Bekijk onze nieuwe website

Wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’

Eind maart heeft minister Schouten het wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ aangeboden aan de Tweede Kamer. Met de nieuwe wet beweegt uw pensioen straks makkelijker mee met de financiële markten. De kans op een beter pensioen wordt daardoor groter. Ook lijkt het erop dat er dit jaar nieuwe spelregels komen die ervoor zorgen dat pensioenfondsen nu al minder reserves hoeven aan te houden. Dan kunnen de pensioenen eerder worden verhoogd. Maar nu is eerst de Tweede Kamer aan zet. Wij houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Lees meer over de ontwikkelingen

Uniform Pensioenoverzicht ontvangt u in juli of augustus

Het Uniform Pensioenoverzicht ontvangt u later dit jaar: in juli of augustus. In januari heeft u wel al een uitkeringsspecificatie van ons ontvangen. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Op deze data ontvangt u uw pensioen

Wij maken uw pensioen de komende maanden over op de volgende data:

  • Maandag 23 mei 2022
  • Donderdag 23 juni 2022
  • Donderdag 21 juli 2022

Het verschilt per bank of het geld ook op dezelfde dag op uw rekening staat.

Bekijk alle data voor 2022

Chat met ons!

Vragen over uw pensioen? Stel ze aan ons! Sinds kort hebben wij een handige chatfunctie op de website. Uw vragen beantwoorden wij direct. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Liever bellen of mailen? Bel ons op(088) 1947 001 of mail naar deelnemer@pmepensioen.nl.

Chat nu met ons

Arrow-prev Arrow-next