column. Eric Uijen

Klaar voor de toekomst. 

foto: michel heerkens

We worden steeds ouder én we blijven steeds langer in ons eigen huis wonen. Soms is dat een lastige combinatie, bijvoorbeeld als dat huis niet meer past bij onze behoeftes. Stel dat je geen trap meer kunt lopen. Dan moet je dus in de woonkamer slapen. Niet prettig. En douchen of in bad gaan wordt al helemaal lastig. In dit magazine vertellen medewerkers van Handicare hoe ze zo’n woning weer toekomstbestendig kunnen maken, namelijk met een traplift. Daar zijn ze trots op, en terecht! Want de mensen in zo’n woning zijn dankzij die traplift weer een stuk mobieler. Samen met mijn pensioencollega’s binnen en buiten PME werk ik aan een toekomstbestendig pensioenstelsel. Ook dat moet namelijk meebewegen met onze behoeften. Dat doet het nu niet, door de lage rente. Vindt u dat een ingewikkeld verhaal? Lees dan vooral het interview met pensioenspecialist Sjoerd Witjes. Hij legt in duidelijke taal uit waarom we dat nieuwe stelsel hard nodig hebben én wat er verandert. Over klaar voor de toekomst gesproken:  PME belegt steeds meer in schone energie. En daar weten ze bij Damen Shipyards ook alles van

Eric Uijen, voorzitter uitvoerend bestuur PME

 

Verkiezingen bestuurders namens pensioengerechtigden

Het bestuur van PME telt twee vertegenwoordigers van pensioengerechtigden.  Deze bestuursleden worden gekozen door ­pensioengerechtigden voor een periode van vier jaar. Op 1 juli 2022 loopt de huidige termijn van de bestuurders af.  Daarom worden nu de voorbereidingen getroffen voor nieuwe verkiezingen.  Wilt u hiervoor in aanmerking komen? 
Kijk op pmepensioen.nl/over-pme/organisatie/verkiezingen/

colofon. 


PME magazine
is een uitgave van het PME Pensioenfonds.
Het wordt verspreid onder de aangesloten werkgevers, deelnemers en gepensioneerden van het pensioenfonds en overige relaties van PME.  
PME Pensioenfonds, magazine@pmepensioenfonds.nl 
PME Anna Eelhart Productie en eindredactie Van Luyken, Haarlem Tekst Suus van Geffen Vormgeving www.curve.nl, Haarlem 

Arrow-prev Arrow-next